Termeni și condiții

pro-cucina.ro este proprietatea comercială a S.C. PRO CUCINA S.R.L., persoană juridică cu sediul în Arad, str. Bodrogului, nr. 10, jud. Arad, înregistrată la Registrul Comertului de pe lângă Tribunalul Arad sub nr. J02/600/2019, avand codul unic de înregistrare RO 40802089.

Accesând site-ul pro-cucina.ro, acceptați termenii și condițiile de mai jos:

Orice comandă lansată pe site-ul pro-cucina.ro reprezintă o cerere adresată reprezentantului zonal selectat în formularul de comandă și nu reprezintă un contract încheiat cu noi, acesta urmând a fi stabilit de către reprezentantul zonal, dupa stabilirea disponibilității produselor și a configurației finale a comenzii.

Detaliile produselor pot conține în mod accidental erori provenite fie din cataloagele producătorilor, fie ca erori umane de redactare.
Societatea noastră nu își asumă responsabilitatea prezenței acestora pe site, echipa noastră depunând eforturi continue pentru minimizarea acestora.

Pozele produselor sunt cu titlu informativ și prezintă în linii mari caracteristicile fizice ale produsului. Ele sunt preluate din cataloagele producătorilor și pot avea mici diferențe de estetică sau de culoare față de produsul real.

Prin plasarea unei cereri pe site sunteți de acord ca datele introduse în formularul de cerere să fie transmise reprezentantului zonal selectat care vă va contacta ulterior telefonic sau prin email pentru detalii legate de disponibilitate și termen de livrare.