Livrarea produselor

Produsele se livreaza in termenul indicat in comanda la adresa indicata sau se pot ridica de la showroom-urile sau punctele de lucru ale Pro Cucina sau ale partenerilor.

Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc si semnalizate ca fiind in promotie este de maxim 3 zile lucratoare.

Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii scrise, transmisa pe cale electronica, pentru comenzile cu plata ramburs. In cazul comenzilor platite prin O.P., termenul de livrare se calculeaza de la momentul incasarii platii. Produsele comandate se livreaza in toata tara in termenul de livrare specificat. Produsele sunt asigurate pana la momentul primirii de catre client. In anumite perioade cu un volum foarte mare de comenzi cum ar fi perioada promotiilor speciale si a Sarbatorilor, termenul de livrare poate fi mai lung.

Termenul general de livrare este de maxim 45 de zile, in functie de disponibilitatea stocurilor la parteneri si/sau furnizori.

Livrarea produselor comandate este gratuita pentru comenzi cu valoare totala minima de 5000 euro (fara TVA). Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 5000 euro (fara TVA) si cele cu plata ramburs costul livrarii este in sarcina clientului, acesta achitand vanzatorului costul de transport anterior livrarii produselor. In cazul in care cumparatorul renunta la produsele ce fac obiectul comenzii cu plata ramburs si vanzatorul a expediat produsele, cumparatorul datoreaza cheltuielile de transport dus- intors.

Livrarea echipamentelor se va face la nivelul parter, intrarea in cladire. Livrarea nu include manevrarea pe scari, cu liftul sau la etaje superioare ale cladiri acestea fiind in responsabilitatea clientului. Totodata, clientul este raspunzator ca produsele comandate sa incapa prin caile de acces, Pro Cucina sau partenerii neavand nicio responsabilitate in eventualitatea ca dimensiunea cailor de acces este insuficienta pentru introducerea produselor in spatiul destinat. Orice costuri ca urmare a unei livrari esuate vor fi suportate de client. Livrarea nu include despachetarea, pozitionarea sau asamblarea produselor.

Exceptii: Livrarea cu firme de curierat poate fi restrictionata pentru produsele de dimensiuni mai mari precum: rafturile frigorifice, vitrinele frigorifice orizontale si verticale, dulapurile frigorifice, produse ce necesita transportul numai in pozitie verticala datorita riscului de defectare a agregatului; livrarea se va face numai pana la cea mai apopiata locatie a curierului care se poate identifica in lista acestuia. Cade in sarcina cumparatorului doar transportul respectivului utilaj (in pozitie verticala) de la acea locatie a curierului la propria locatie.

In acest moment, comenzile efectuate prin intermediul site-ului se livreaza exclusiv pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzi si livrari in afara granitelor Romaniei va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate in sectiunea Contact.